Specials

Zwaluwe Prefab realiseert dakkapellen, wanden, stelkozijnen, bergingen, divers klein prefab timmerwerk en diverse gevarieerde buitenverblijven. Desgewenst brengt Zwaluwe Prefab installatiewerk, dakbedekking en gevelafwerking aan.

Dakkapellen voor renovatie

Voor uiteenlopende projecten kunnen we dakkappellen realiseren. Van eengezinswoningen tot Middeleeuwse kloosters, een dakkapel van Zwaluwe Prefab past altijd. Ook traditionele dakkappelen kunnen we geheel prefab maken, inclusief dakbedekking, glas en schilderwerk.

Om overlast voor bewoners en omwonenden te beperken hebben we een overzetdakkapel ontwikkeld, die over de te renoveren dakkapel wordt geplaatst. Deze bouwmethode heeft zich door de jaren heen dusdanig bewezen, dat we meer dan tien dakkapellen per dag kunnen renoveren.

Dakkapellen voor nieuwbouw

Voor woningbouw en zorgprojecten maakt Zwaluwe Prefab nieuwe dakkapellen. Onze dakkapellen hebben het uiterlijk van ambachtelijk timmerwerk en de kwaliteit van een industrieel proces waar onder geconditioneerde omstandigheden procesmatig wordt gewerkt. De standaardisatie in techniek zorgt voor een hoge omloopsnelheid, maar de keuzevrijheid in vorm en kleur blijft gewaarborgd

Prefab dakkapellen bieden naast een hoge kwaliteit die u van ons gewend bent, een snelle plaatsing die minder weersgevoelig is. De bewoner heeft daardoor minder overlast van de plaatsing van het dakkapel.

Gootlijsten, gootrekken en boeiboordframes

Zwaluwe Prefab biedt u de mogelijkheid om ook bijzonder timmerwerk prefab te laten maken. Kleine oplages, een grote diversiteit en bijzondere detaillering is geen probleem. Dit zijn opdrachten waarin Zwaluwe Prefab bijzonder in uitblinkt.

Recreatiewoningen

Voor recreatiewoningen biedt Zwaluwe Prefab een totaaloplossing. Zo worden de gevels, het dak en scheidingswanden geprefabriceerd inclusief het leidingwerk, kozijnen en de gevelafwerking. Bovendien hebben onze recreatiewoningen een hoge Rc-waarde, zodat een kleine elektrische verwarming voldoet om de woning te verwarmen.

Dakopbouw

Voor transformatie van kantoren tot woningen kunnen prefab dakopbouwen het antwoord zijn. Ook voor binnenstedelijke projecten met kleine bouwplaats zijn prefab opbouwen en gevelelementen een goede oplossing.

Zo biedt een prefab dakopbouw de mogelijkheid om met weinig gewicht toch een kwalitatief goede verdieping toe te voegen aan een bestaand gebouw. Onze dakopbouwen zijn met succes toegepast tot grote hoogtes. Ook qua afwerking is zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt.

Onze
diensten

20 jaar ervaring

Gevelvullende elementen

De toepassingsmogelijkheden van de gevelvullende elementen zijn ongekend. Onze houtskeletbouw staat garant voor ontwerpvrijheid, hoge productkwaliteit en een efficiƫnte bouwmethode.

Meer info

Specials

Dankzij onze jarenlange expertise in engineering en productie, zijn we optimale ingericht op specials. Zoals dakkappellen, prefab bergingen, gootelementen en stelkozijnen die perfect aansluiten bij de prefab gevelvullende elementen.

Meer info

Ook een special vraagstuk? Vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op met Ari Stevens, projectleider Zwaluwe Prefab.
Direct contact