Gevelvullende elementen

Houtskeletbouw (HSB) is een populaire manier van bouwen. De toepassingsmogelijkheden zijn talrijk en er zijn hoge isolatiewaarden te behalen, wat leidt tot comfortabel wonen en werken. Daarnaast is hout behalve sterk, ook nog eens duurzaam.

Houtskeletbouw voorzetgevels

Zwaluwe Prefab maakt houten voorzetgevels, ook wel HSB genoemd, voor schilrenovatie van eengezinswoningen en voor hoogbouwprojecten. De elementen kunnen worden afgewerkt met steenstrips van diverse systeemleveranciers waardoor een unieke uitstraling gecreƫerd kan worden.

We hebben een eigen systematiek ontwikkeld waardoor we een hoge bouwsnelheid kunnen realiseren, tot wel vier woningen per dag. Bij het fabriceren van onze voorzetgevels houden we het TOP-principe als uitgangspunt, namelijk: Technisch, Optimaal en Prijsbewust. In de praktijk betekend dat een perfecte voorbereiding waarbij bouwdelen tot in detail worden gedimensioneerd. Zowel het productieproces als het montageproces op de bouwplaats wordt daarbij niet uit het oog verloren. Zowel gevelkozijnen, als glas en waterleidingen worden allemaal prefab gemonteerd. Ook hier is de Rc-waarde geen enkel probleem.

Doordat de HSB-voorzetgevels op hoge snelheid worden gefabriceerd, zonder dat u daarbij hoeft in te leveren op kwaliteit, realiseert Zwaluwe Prefab een flinke besparing ten opzichte van traditioneel bouwen.

Houtskeletbouw nieuwbouwgevels

Houtskeletbouw als gevelvulling maakt binnenspouwbladen overbodig. Door middel van houtskeletbouw wordt namelijk een hoge isolatiewaarde en een goede luchtdichtheid bereikt. Het grote voordeel van HSB-nieuwbouwgevels is dat door de prefabricage de bouwtijd aanzienlijk verkort wordt. Bovendien kan er al heel snel met de afbouw worden begonnen. Bijkomend voordeel: dit systeem behoeft geen steiger, waardoor er steiger loos gebouwd kan worden.

Onze
diensten

20 jaar ervaring

Gevelvullende elementen

De toepassingsmogelijkheden van de gevelvullende elementen zijn ongekend. Onze houtskeletbouw staat garant voor ontwerpvrijheid, hoge productkwaliteit en een efficiƫnte bouwmethode.

Meer info

Specials

Dankzij onze jarenlange expertise in engineering en productie, zijn we optimale ingericht op specials. Zoals dakkappellen, prefab bergingen, gootelementen en stelkozijnen die perfect aansluiten bij de prefab gevelvullende elementen.

Meer info

Informatie aanvragen over gevelvullende elementen?

Neem contact op met Rob van der Feijst, commercieel directeur Zwaluwe Prefab.
Direct contact