Diensten

U kunt bij Zwaluwe Prefab terecht voor gevelvullende elementen alsook voor onze specials. Met onze houtskeletbouw realiseert Zwaluwe Prefab een forse besparing voor u ten opzichte van traditioneel bouwen.

Hoogwaardige kwaliteit

Als opdrachtgever kunt u bij Zwaluwe Prefab vertrouwen op degelijke kwaliteit. Zowel het productieproces van onze gevelvullende elementen en specials alsook het montageproces op de bouwplaats zijn dusdanig geoptimaliseerd dat we tot wel vier complete woningen per dag kunnen produceren. We onderscheiden ons doordat we zelfs voor complexe vraagstukken een passend bouwdeel kunnen leveren. Bijvoorbeeld verschillende specials die moeten aansluiten op een specifiek bouwdeel of het verwerken van unieke detailleringen in onze producten.

Onze
diensten

20 jaar ervaring

Gevelvullende elementen

De toepassingsmogelijkheden van de gevelvullende elementen zijn ongekend. Onze houtskeletbouw staat garant voor ontwerpvrijheid, hoge productkwaliteit en een efficiƫnte bouwmethode.

Meer info

Specials

Dankzij onze jarenlange expertise in engineering en productie, zijn we optimale ingericht op specials. Zoals dakkappellen, prefab bergingen, gootelementen en stelkozijnen die perfect aansluiten bij de prefab gevelvullende elementen.

Meer info

Direct een afspraak maken

Neem contact op met Rob van der Feijst, commercieel directeur Zwaluwe Prefab.
Direct contact