Over ons

Zwaluwe Prefab is een dochteronderneming van de Zwaluwe groep en is sinds 2009 producent van houten bouwelementen. We begrijpen hoe bouwprocessen lopen en weten wat optimale montage-omstandigheden inhouden. Deze kennis van jarenlange bouwuitvoering hebben we gebundeld met ons prefab productieteam.

Onze geschiedenis

Zwaluwe Prefab werd oorspronkelijk opgezet om oudere vaklieden uit het bouwbedrijf en vaklieden met een fysieke beperking geconditioneerde omstandigheden aan te bieden. Dit gaf hen ofwel de mogelijkheid om, zonder uitval, de laatste jaren tot aan hun pensioen te overbruggen of de mogelijkheid tot re-integratie.

Onze visie

Deze doelstellingen hebben we binnen ons bedrijf nooit losgelaten, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwassen bedrijf. Ondertussen is Zwaluwe Prefab een zelfstandig, modern productiebedrijf geworden met drie bedrijfslocaties en een groeiend aantal opdrachtgevers. Onze opdrachten komen met name uit de aannemerij, timmerindustrie en projectontwikkelaars. Ook krijgen we diverse opdrachten vanuit verschillende ketensamenwerkingen. We werken nauw samen met gevelsysteemproducenten zoals Thermosteen en Renowall.

Onze kracht

De kracht van Zwaluwe Prefab ligt in de meerwaarde die we kunnen bieden aan onze opdrachtgevers doordat we hen volledig kunnen ontzorgen. Dit doen we van engineering en tekenwerk, tot transport. Uiteraard draagt ook het vakmanschap van onze medewerkers bij aan de diensten die wij als Zwaluwe Prefab u kunnen bieden. We onderscheiden onszelf, met name, door de specials die we voor u kunnen ontwikkelen. In opdrachten die niet standaard zijn biedt Zwaluwe Prefab absoluut een meerwaarde.

Onderdeel van de

Zwaluwe Groep

Vertrouwd en veelzijdig

Veelzijdigheid is de basis voor onze flexibele en persoonlijke aanpak, waar de wens van de opdrachtgever vooropstaat.

Innovatieve trendsetters

Naast betrouwbare uitvoerder zetten we ons tevens in voor innovatieve oplossingen, zoals seriematige woningverbetering en resultaatgericht onderhoud.

Specialisten en experts

Samen met onze partners ontwikkelen we innovatieve en creatieve producten en diensten, waarbij we onze medewerkers, de maatschappij en het milieu niet uit het oog verliezen.

Volledige ontzorging

Onze kracht ligt in de volledige ontzorging van de opdrachtgever. Van engineering tot transport. Uiteraard behoort nazorg ook tot onze dienstverlening.

Direct een afspraak maken

Neem contact op met Rob van der Feijst, commercieel directeur Zwaluwe Prefab.
Direct contact