Aanpak

Zwaluwe Prefab is flexibel en slagvaardig. Specialist in engineering en productie van prefab houtelementen voor gevels, daken en vloeren. Levering als halffabricaat of compleet afgewerkt met gevelsysteem, kozijnen en voegwerk. Door onze flexibiliteit zijn we sterk in projecten met veel variaties.

Engineering

Om kwaliteit te bieden en te borgen is het onmisbaar om in iedere fase, op het juiste niveau mee te denken. Engineering vindt plaats in eigen huis of met ervaren ketenpartners. De producten worden 3D uitgewerkt in het softwareprogramma van TEKLA.

Transport

Al onze producten worden veilig en goed beschermd geleverd tot op de bouwplaats. Per project worden efficiënte transportvoorzieningen ontworpen.

Kwaliteitsborging

De kwaliteitsborging voor de producten wordt gerealiseerd door het controleren en vastleggen van de kwaliteit bij de verschillende processtappen. Naast deze interne controle vindt bij diverse projecten een samenwerking plaats met het onafhankelijk expertisebureau Uni-Advies zij begeleiden projecten en bewaken kwaliteit van gevelsystemen dit kan afgehecht worden met een verzekerde garantie.

Knowhow

Zwaluwe Prefab maakt al 10 jaar HSB-spouwbladen, gevelelementen, dakkapellen en andere houtconstructies. Voor kleinschalige projecten maakt Zwaluwe Prefab vloer- en dakelementen.

Zwaluwe Prefab is een dochteronderneming van de Zwaluwe Groep. Een solide familiebedrijf met door haar klanten getypeerd als veelzijdig en betrouwbaar.

Direct een afspraak maken

Neem contact op met Rob van der Feijst,  commercieel directeur Zwaluwe Prefab.
Direct contact